Manusforfatterens hjemmeside
 
 
strokestrokestrokestroke
Manusforfatteren skrev...
Nok en fin dag i manusforfatterens liv.
 
Stor oppdatering av lenker i dag!
 
For det første: Du kan lese så mange manusbøker du bare vil, men ingenting slår det å lese virkelige manuskripter om du vil lære noe om å skrive manus. Eller bare lære noe om manus. Det finnes en del steder å oppsøke om du vil ha det gratis: Drews, Simply Scripts og Daily Script. Men vær på vakt - det kan dreie seg om såkalte “transcipts”, og det kan du like gjerne gjøre selv, eller de kan være i .html-format, noe som er nokså irriterende. Det du er på jakt etter er manus i .pdf-format.
 
Og om du ikke finner det du leter etter i gratishaugen, så fins det steder som tilbyr manus i bytte mot penger. Jeg har tidligere benyttet The Script Shack, og de sender deg manuskriptene i papirform, bundet inn med de legendariske splitt-bindersene.
 
Det fins imidlertid en annen mulighet, nemlig SCRIPT CITY, hvor de mailer deg manuset som .pdf-fil. Ingen porto, ingen ventetid!
 
Ellers noen nye blogger, som er nesten like interessante som min egen: James Morans “The Pen Is Mightier than the Spork”, Jill Golicks “Running With My Eyes Closed” og Craig Mazin og Ted Elliotts “The Artful Writer” (som også har et aktivt forum).
 
Josh Friedmans blogg “I find your lack of faith disturbing” er forløpig død som en død sild, han er antakelig altfor opptatt med å skrive The Sarah Connor Chronicles!
 
12. september, 2007
Blogger:
• Min blogg
• John August
• Ken Levine
• Jane Espenson
• James Moran
• Jill Golick
• The Artful Writerhttp://oyvindrunestalen.blogspot.comhttp://www.johnaugust.comhttp://kenlevine.blogspot.comhttp://janeespenson.com/http://jamesmoran.blogspot.com/index.htmlhttp://www.jillgolick.com/http://artfulwriter.com/shapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6
Hot links:
Drew’s Script-o-rama
Simply Scripts
Daily Script
Script City
http://www.script-o-rama.com/http://www.simplyscripts.com/http://www.dailyscript.com/http://www.scriptcity.com/shapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3
Norske lenker:
Norsk Filmfond
Norsk filmutvikling
Dramatikerforbundet
Den norske filmskolen
Norsk Filminstitutthttp://www.filmfondet.no/http://www.norskfilmutvikling.no/http://www.dramatiker.no/http://www.hil.no/hil/den_norske_filmskolenhttp://www.nfi.no/hovedside.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4
Min favorittlenke:
Wordplay
http://www.wordplayer.com/shapeimage_6_link_0